Kosten verklaring van erfrecht, vergelijk online aanbieders
13 juli 2019 Door: Verklaring van erfrecht

Kosten verklaring van erfrecht weten? Vergelijkt u ook alle tarieven voordat u een keuze maakt? Invervivos B.V. Verklaring van Erfrecht Service heeft voor u haar tarieven vergeleken met andere websites die een vergelijkbare dienstverlening aanbieden. Waar moet u op letten voordat u een verklaring aanvraagt? Vaak wordt het tarief van de akte opgegeven. Om de procedure schriftelijk af te wikkelen moeten er nalatenschapsvolmachten (ook wel boedelvolmachten genoemd) opgesteld worden. Intervivos B.V. Verklaring van Erfrecht Service rekent hier geen extra kosten voor. Andere aanbieders kunnen dat wel doen. Ook als u een van de erfgenamen een volmacht wilt geven om namens u de erfenis af te wikkelen kunnen hiervoor extra kosten worden doorberekend.

Een aantal kosten zitten niet in het tarief. Dit komt omdat ze vooraf niet duidelijk zijn. Wat zit er niet in het tarief? Dat zijn de kosten die gemaakt moeten worden bij gemeentes, andere notariskantoren voor het opvragen van testamenten, kosten voor het bestuderen en uitleggen van testamenten aan de erfgenamen of legalisatiekosten. Gaat u de erfenis aanvaarden onder het voorrecht van boedelbeschrijving of verwerpen dan komen daar nog eens rechtbankkosten en notariskosten bij.

Kosten verklaring van erfrecht, vergelijk de online aanbieders

Hieronder een overzicht van de verschillende verklaring van erfrecht aanbieders en hun tarieven. Let op! Als u  niet met alle erfgenamen bij de notaris langs wil gaan dan zijn boedelvolmachten ook wel nalatenschapsvolmachten genoemd noodzakelijk. Deze tarieven gelden als het wettelijk erfrecht van toepassing is. De overledene heeft dus geen testament opgemaakt.

peildatum (17-4-2023)prijs verklaring van erfrecht, zuivere aanvaarding met 3 erfgenamenprijs verklaring van erfrecht, zuivere aanvaarding met 4 erfgenamenextra kosten voor boedelvolmachten
www.verklaringvanerfrechtservice.nl€ 298,00€ 322,00inbegrepen
www.verklaringvanerfrecht.nl€ 298,00€ 322,00inbegrepen
www.goedkopeverklaringvanerfrecht.nl€ 317,89€ 354,19inbegrepen
www.erfrechtnotaris.nl€ 506,05€ 590,75inbegrepen
www.verklaringerfrecht.nl€ 275,00€ 300,00onbekend
www.vandenotaris.nl€ 298,00€ 322,00inbegrepen
www.dhzn.nl€ 298,00€ 322,00inbegrepen
vwww.nunotariaat.nl€ 299,00€ 329,00€ 50,-

degoedkoopstenotaris.nl

Op www.degoedkoopstenotaris.nl wordt de verklaring van erfrecht vanaf € 229,- aangeboden. Onduidelijk is voor hoeveel erfgenamen dit geldt en of er extra kosten worden doorbelast voor volmachten.

Direct online een verklaring van erfrecht aanvragen?

Wilt u dat wij de verklaring van erfrecht voor uw opmaken voor het hiervoor genoemde tarief van € 250,- inclusief btw voor 1-3 personen, inclusief nalatenschapsvolmachten? Vraag deze dan direct online aan via ons online aanvraagformulier verklaring van erfrecht>>>. Hou uw gegevens en de gegevens van de overledene en mogelijke erfgenamen bij de hand.

+PeterDuijzend

, , , ,